E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Dayak skandalında yeni perde! Bu kez Kuveyt elçilik şoförü konuştu ve pilot Hakan Karakuş'u suçladı!

ANKARA’da trafikte tartıştıkları NATO’da görevli F-16 pilotu Yarbay Hakan Karakuş’u darp ettiği öne sürülen Kuveyt Büyükelçiliği aracının Türk şoförü Selahattin Aydın, konuştu ve şok bir iddiada bulundu...

22.09.2014 - 15:34
Dayak skandalında yeni perde!

Karakuş ile trafikte tartıştıktan sonra bankaya gittiklerini söyleyen Aydın, "Hakan Karakuş otomobilini park ettikten sonra geri döndü ve aracımızı tekmeledi ve yumrukladı. Dışarıda bir arbedenin olduğu gördük ve diplomatım koştu ve ben de arkasından koştum. Dişimi kırdı. Ondan sonra itiş kakış oldu. Ne ben, ne diplomatımız bu sırada kendisine bir tane tokatbile atmadık. Müdahale bile etmedik" iddiasında bulundu.

İŞTE O ANLAR: "HAKAN BEYE ZARAR VERECEK BİR ÇIKIŞ YAPMADIM"

Kuveyt Büyükelçiliği aracının Türk şoförü Selahattin Aydın, Hakan Karakuş’un belirterek, "Biz diplomatımla birlikte seyir halindeyken, Turan Güneş Bulvarı bilmeyenininiz yoktur. Turan Güneş Bulvarı’nda yolun 3 şeritten bir şeride indiğini biliyoruz. Bu sırada arkamdan gelen ticari taksiyi fark ettim. Ticari taksi geçtikten sonra ben sinyalimi verip, yola çıktım. Bu sırada Hakan beyin aracını zaten görüyorum. Komple görüyorum. Ondan sonra ben yola çıktım. Sağ taraftaki park eden araçlardan dolayı, ben sol şeridi kullanmak zorundayım. Derken, Hakan bey arkamdan geldi korna çaldı. Elini kornadan çekmeden sürekli bir korna. Ben bu sırada geldim bankanın önünde durdum ikinci şeritte. Hakan bey bu sırada yanımızda durdu camı açtı. Ağzına gelen şeyi söyledi. Bize küfretti. Bunun üzerine ’hatalı olabilirim çok özür dilerim’ dedim. Diplomatımızda kendisinden özür diledi. Arapça biliyor. Türkçe bilmiyor kendisi Hakan Bey’in ne küfür ettiğini de bilmiyor. Küfrediyor ve diplomatımızın yüzüne tükürüyor. Asabi bir şekilde. Hakan beyin bana bu hakaretleri de ne için ettiğini de bilmiyorum. Ben hiçbir şekilde Hakan beye zarar verecek bir çıkış yapmadım. Ben önüne kırmadım.

"KARGAŞA OLUNCA, BİZ BANKADAN FIRLADIK"

Selahattin Aydın, "Bu sırada Hakan beyi yolu kapattığı için ikaz ettiler, ilerledi. İlerlediğini görünce diplomatımla biz birlikte bankaya girdik. Bankada Emad bey oturdu. Banka görevlisiyle konuşuyorum. Para çekeceğimi söylüyorum. Paramız sayılıyor. Bize para verileceği sırada gerekli evrakları imzalaması için Emad beye seslendim. Kendisi geldi. Tam para sayılacağı sırada dışarıda bir arbedenin olduğu gördük. O sırada diplomatım koştu arkasından ben koştum. Hakan bey gidiyor ileride duruyor. Aracını park ediyor. Koşar adımlarla geliyor. Diplomatik araca, ne olduğunu anlamadığım bir şekilde tekmeleyerek, yumruklayarak geri gidiyor. Bu sırada oradan geçen vatandaş, Hakan beyin bu hareketini görüyor. Biz bu sırada bankadayız. Hakan beyin bu hareketini gören insanlar, kardeşim niye tekmeliyorsun. O da zannediyor ki araç sahipleri bunlardır. Bunlara da küfrediyor. Orada bir kargaşa olunca, biz bankadan fırladık" diye konuştu.

"DİŞİMİ KIRDI, SONRA İTİŞ KAKIŞ OLDU"

Selahattin Aydın, "Ben hakan beyin yanına gittim. ’Ne yapıyorsun? Niye tekmeliyorsun aracı? Ne yaptım ben sana’ dedim. Küfür etti. Hakan Bey, ’Komutanın damadıyım, ben NATO’da görevliyim, ben F-16 pilotuyum’ dedi. Ağzıma yumruğu vurdu. Dişimi kırdı. Ondan sonra itiş kakış oldu. Oradaki insanlar bizi ayırdılar. Bu sırada Hakan bey sürekli bağırarak, orada ki insanları galeyana getirerek ’Bunlar Suriyeliler. Bunlar Araptırlar. Bunlar geliyor, bizi dövüyorlar’ diye orada ki insanların hepsini galeyena getirdi" dedi.

"BANKAYA CAN GÜVENLİĞİMİZ İÇİN SIĞINDIK"

Selahattin Aydın, "Oradaki insanlarda kulaktan dolma bilgilerle bizi linç etmeye çalıştılar. Biz bankaya can güvenliğimiz için sığındık. O bankanın içindeydik zaten. Biz o bankaya tekrar dönmek zorunda kaldık, paramızı almak için. Biz o bankadan bir daha çıkamadık. Polis eşliğinde çıktık. Tüm olay bu. ’Onun karısının yanında seni döveriz’ demişiz. Asla ağzımdan böyle bir laf çıkmadı ve aracımdan inmedim. Ben hatalıysam da kendisinden defalarca diplomatım da bende özür diledik. Defalarca gitmesi için kendisine yalvardık. Kendisi durup ilerde aracı park edip gelip bizim araca saldırıyor" diye konuştu.

"KENDİSİNE BİR TANE TOKAT BİLE ATMADIK" Diplomatın ve kendisinin Hakan Karakuş’a vurmadıklarını iddia eden Aydın, "Ne ben, ne diplomatımız bu sırada kendisine bir tane tokat bile atmadık. Müdahale bile etmedik. Kendisi bana saldırdı, kendisi bana vurdu. Oradaki insanlar bizi ayırdılar. Diplomatımız uzaklaştırdığı anda ben uzaklaştırdım ki, uzaklaştırmaya da mükellefim. Sonuçta ben onun yanında çalışan bir kişiyim. Ona gelebilecek her türlü zararı engellemekle mükellefim. Sonuçta o bir diplomat ve bana emanet. Oradaki insanlar zaten bizi ayırdı" dedi.

"HAKAN BEYE SALDIRANLARI DA GÖRMEDİK"

Hakan Karakuş ile kavga edenleri görmediklerini öne süren Aydın, "Hakan beye saldıranları da görmedik. Kimin saldırdığını da görmedik. Çünkü Hakan Bey herkese küfür ediyordu. Oradaki herkese küfür ediyordu. Biz bankaya girdikten sonra Hakan bey bağırıp çağırmaya başladılar. Bunlar Suriyelilerdir, bunlar Araptırlar. Hakan bey duyarsa beni, ben Hakan beye ne yaptım? Bana bunun cevabını versin. Ben Hakan beye ne yaptım? Bu kadar sinirlenmesine, gelip aracımı tekmelemesine karşı ben ne yaptım? Defalarca özür diledim, diplomatım bile özür diledi" diye konuştu.

"HAKAN BEY O GÜN ÇOK ASABİ BİR DURUMDAYDI"

Kendilerinin yalnız olduğunu söyleyen Aydın, "Ben ve diplomatım yalnızdık. Hatta adı geçen diğer diplomat, olaydan 4 saat önce tatil içinBodrum’a gitmek için havalimanında. Kanıtlayabiliriz bunu. Ben röportajları da dinledim. Orada herkes kulaktan duyma konuşuyor. Olayı görmedim, kargaşaya geldim. Başlangıcını bilmediğiniz olayın, bu adamların darp ettiğini nasıl görüyorsunuz ? Olay bitti. Biz bankanın içindeyiz. Arkadaşlar gelip röportaj veriyor. Madem gördünüz ifade verin. Polis hatta şunu soruyor. Arkadaşlar siz olayı gördünüz mü? Evet gördük. O zaman bizimle karakola gelir misiniz ifade vermeye? Herkes sırtını dönüp gidiyor. Madem olayı görüyorsunuz, olayı yaşıyorsunuz? Niye ifade vermeye korkuyorsunuz. Hakan bey aracı tekmelerken oradan geçen vatandaşlar bunu fark ediyor. Hakan beyi tutuyorlar. Hakan bey bunlara da küfür ediyor. Hakan bey o gün çok asabi çok sinirli bir durumdaydı. Daha önce ne yaşamış onu bilmiyorum. Ama ruh hali gerçekten hiç iyi değildi" dedi.


BASİT BİR TRAFİK TARTIŞMASI

Mağdur duruma düştüğünü savunan Aydın, "Ben çok mağdur oldum. Ailemin benim psikolojim bozuldu. Ben rahat bir şekilde dışarı çıkamıyorum. Benim ve diplomatım hiçbir suçu yok. Burada tamamen trafikte olabilecek şeyler. Sonuçta ne o benim aracıma zarar verdi, ne ben onun aracına hiçbir zarar vermedim. Basit bir trafik tartışması sonuçta. Benim 6 yaşında kızım var. Hakan bey hiç düşünmedi mi ? Hakan bey küfür ederken kendisine de söyledim. Burada hanımefendiye sesleniyorum. Basına, gazeteye de söylemesin babasına söylesin. ’Hakan bey’e yeter küfretme artık’ dedim mi demedim mi? ’Ben yanında hanımefendi var böyle küfretme’ dedim mi demedim mi? Kendisinden rica ediyorum. Hakan beyden özür diledim mi dilemedim mi? Bunu açık yüreklilikle sorumlu olduğu ailesine söylesin" dedi.

Söylediklerinin gerçek olduğu belirten Selahattin Aydın, girdikleri bankanın güvenlik kamerası görüntülerini avukatı aracılığıyla polise teslim ettiklerini söyledi.
gazetevatan

ETİKETLER:
F-16 pilotu , kuveyt , NATO , Tokat , Aydın , Ankara , Bodrum
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
Misafir 23 Eylül 2014 Salı 00:53

Soylediklerine kendi inaniyormu acaba.Peki bu komutana siz vurmadiysaniz,nasil bu hale geldi.Gokten ufolarmi geldi dovdu.Omugasiz ve onursuz yalancilar..

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YSK Başkanı Ali EM Turktime'a Konuştu
28 Ocak 2010 tarihinde Yüksek Seçim Kurulu Başkanı (YSK) olan Ali Em geçen ...
A.Ü. Z.F. Dekanı Çolak Turktime'a Konuştu TV'lerdeki Bal Reklamları Hayvansız Mandıralarda Kaşar Üretmeye Benziyor!
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çolak Turktime’ı ...
Tayyar: Muhafazakâr Değilim… Ahmet Hakan Oynak… Gül Denge, Erdoğan Gönül Adamı!
Ergenekon’da ağababalar dışarıda, soruşturma zenciler üzerinden yürütülüyor… ...
 
General Dostum Turktime’a Konuştu: Taliban Güçlendi Ama Onları Ben Yok Ederim!
Hamid Karzai ile ittifak kurup seçimlere girmek için Afganistan’a dönen ...
E.Albay Türemen: Karadayı Darbe Konseptine Uymayan Subayları Ankara’dan Uzaklaştırdı!
Karadayı darbe hazırlığı için subayları nasıl fişledi? Darbe konusunda ...
Büyük Yangından Önceki Son Röportajı Turktime Yaptı… Özbey: İstanbul Kötü Yönetiliyor!
Birkaç gün önce yanarak kül olan Avrupa’nın en büyük gösteri merkezi İstanbul ...
 
Adnan Oktar Turktime’a Konuştu: Said-İ Nursi'yi Atatürk Konusunda Yanılttılar!
Evrim teorisine karşı onlarca eseri, şatafatlı hayatı ve ilginç çıkışlarıyla ...
Erhan Göksel: Teslim Bayrağı Çeken Büyükanıt Divan-ı Harp’te Yargılanmalı!
Sınır ötesi harekat yapıldığı zaman aslında sanıldığı gibi bir harekat ...
Fatih Karaca: Tuncay Özkan Grubun’dan Kimseyi İşten Atmadık, Kendileri Ayrıldı...
Aralarında Kanaltürk ve Bugün Gazetesi'nin de bulunduğu Koza-İpek Medya ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
İstanbul
Tedavi
DEAŞ
Endonezya
BBP
FED
ROMA
Numan Kurtulmuş
balyoz