E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Arınç Yaş İçin Köşk'ü İşaret Etti: GÜL'E İMZALAMA İMASI...

Arınç, çok tartışılan YAŞ'la ilgili Çankaya Köşkü'nü işaret etti

30.07.2010 - 10:32
Arınç Yaş İçin Köşk ü İşaret Etti:

Başbakan Yardımcısı Arınç “Yakalama kararlarını YAŞ ya yerinde görerek uygulayacak veya uygulamayacaktır. Kararlar Cumhurbaşkanı’nın imzasına bağlıdır. Sivilde uygulanan açığa alma yöntemi uygulanmalıdır” dedi.

ANKARA - Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç dün konuk olduğu Habertürk televizyonunda gündeme ilişkin soruları yanıtladı:

DÜĞMEYE BASTILAR Kılıçdaroğlu'nun boyuyla dalga geçti!

İnegöl ve Dörtyol’da belli mihraklar düğmeye basıyor. Faillerin ortaya çıkarılması yargının işidir artık. Vatandaşımız taşlı, sopalı gösterilerden uzak dursun, olayların failleri olarak görülebilirler. Herkes evine çekilecek devlet ortada kalanlarla hesaplaşacak.

AĞUSTOS ZAFER AYIDIR

YAŞ üyesi değilim. Geçmişte başında sadece beş dakika durup ayrılırlardı, asker kendi içinde atamaları yapardı. Ama Erdoğan çalışmaların dört gününe de katılıyor. Ağustos bizim tarihimizde zaferler ayı olarak bilinir.

ÇİÇEK GÖREVDEN ALINMALI

Dursun Çiçek, bir girdi, bir çıktı, bir girdi, bir çıktı. En azından tedbir olarak görevden alınmalı ki sağa baktığında tutuklanmış, sola baktığında içerden yeni çıkmış biriyle karşılaşmayalım.

AÇIĞA ALMA YÖNTEMİ

YAŞ’ta yakalama kararları nasıl etki yapacak? Şura ya yerinde görerek uygulayacak veya uygulamayacaktır. Kararlar Cumhurbaşkanı’nın imzasına bağlıdır. Sivilde uygulanan açığa alma yöntemi uygulanmalıdır.

BÜYÜKANIT’I KÖTÜLÜYOR

27 Nisan’da ben Meclis başkanıydım. Onun ne anlama geldiğini biliyorum. 28 Nisan’da hükümet cevap verdi. CHP’liler ise alkış tuttu. İnsan biraz utanır biraz sıkılır. Hilmi Özkök’ten sonra Büyükanıt geldiğinde hükümetten hesap sorsa sorsa bu sorar dediğiniz adamı kötülüyorsunuz. CHP liderinin iddiası topu taca atmaktır. Alkış tuttukları Büyükanıt’ı kötülüyorlar. 27 Nisan bildirisiyle AK Parti arasında ilişki kurmak çok saçma.

CEHALET ÖRNEĞİ

Büyükanıt için söylenenler cehalet örneğidir. Bütün genelkurmay başkanlarına zırhlı araç alınır. İstanbul’un en lüks semtlerinde lojmanda otururlar. Eski cumhurbaşkanlarının, başbakanların, meclis başkanlarının lojmanı yoktur. Büyükanıt “Alın bu aracı” diyebilmelidir.

KURTULMUŞ YORUMU

Sayın Numan Kurtulmuş’u takdir ediyorum. Erbakan vesayetini yıkmak istiyor. İşi zor, başarılı olmasını istiyorum.

Kemal Efendi şu kadar boyuyla

Arınç CHP liderine de sert eleştireler yöneltti: “Kemal Kılıçdaroğlu açısından üzülüyorum. Kemal Bey veya Kemal Efendi demiyorum. Recep Bey yakışmıyor. Dağ fare doğurdu gibi bir şey. Arkasında rüzgar da varken CHP açısından faydalı olacağını söylüyordum. Baykal konuşuyordu CHPliler alkışlıyordu. Bu tabu yıkıldı. Sadece Baykal gitti de Kılıçdaroğlu mu geldi? Üslup değişmeli, program değişmeli. Kılıçdaroğlu, aynı Genç Parti’nin sloganları gibi içi boş laflar ediyor. Şu kadar boyuyla bir şeyler söylüyor. Her çıktığı yerde sadece slogan üretiyor.” Arınç 27 Nisan bildirisi etrafındaki tartışma üzerine de “28 Nisan’da hükümet cevap verdi. CHP’liler ise alkış tuttu. İnsan biraz utanır biraz sıkılır” dedi.

vatan

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tayyar: Muhafazakâr Değilim… Ahmet Hakan Oynak… Gül Denge, Erdoğan Gönül Adamı!
Ergenekon’da ağababalar dışarıda, soruşturma zenciler üzerinden yürütülüyor… ...
General Dostum Turktime’a Konuştu: Taliban Güçlendi Ama Onları Ben Yok Ederim!
Hamid Karzai ile ittifak kurup seçimlere girmek için Afganistan’a dönen ...
E.Albay Türemen: Karadayı Darbe Konseptine Uymayan Subayları Ankara’dan Uzaklaştırdı!
Karadayı darbe hazırlığı için subayları nasıl fişledi? Darbe konusunda ...
 
Büyük Yangından Önceki Son Röportajı Turktime Yaptı… Özbey: İstanbul Kötü Yönetiliyor!
Birkaç gün önce yanarak kül olan Avrupa’nın en büyük gösteri merkezi İstanbul ...
Adnan Oktar Turktime’a Konuştu: Said-İ Nursi'yi Atatürk Konusunda Yanılttılar!
Evrim teorisine karşı onlarca eseri, şatafatlı hayatı ve ilginç çıkışlarıyla ...
Erhan Göksel: Teslim Bayrağı Çeken Büyükanıt Divan-ı Harp’te Yargılanmalı!
Sınır ötesi harekat yapıldığı zaman aslında sanıldığı gibi bir harekat ...
 
Fatih Karaca: Tuncay Özkan Grubun’dan Kimseyi İşten Atmadık, Kendileri Ayrıldı...
Aralarında Kanaltürk ve Bugün Gazetesi'nin de bulunduğu Koza-İpek Medya ...
Emniyet Genel Müdürü Köksal: Gazeteciler İçin Özel Dinleme Yok…
Türk basınının lokomotif gazetelerine dahi röportaj vermeyen Emniyet Genel ...
Kızılay Başkanı Küçükali Turktime'a Konuştu: Veli Küçük'ün Kızılay’dan İhale Aldığını Sizden Öğrendim!
Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali'den Turktime'a çarpıcı açıklamalar: ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
twitter
Brezilya
Kocan Kadar Konuş
BBP
poyraz karayel
Maden Ocakları
Çanakkale Savaşı
karadeniz
Çanakkale Savaşları