E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Ali ağa helikopterle site bastı! 

Müteahhit Ali Ağaoğlu, Başakşehir'de inşa ettiği "My World" (Benim Dünyam) adlı sitenin sakinleri yönetimi almak için bir dernek kurunca, iddiaya göre beraberindeki 30 adamla birlikte dernek toplantısını basarak, yöneticilerini darp etti.

17.04.2015 - 13:20
Ali ağa helikopterle site bastı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu, Başakşehir'de inşa ettiği "My World" (Benim Dünyam) adlı sitenin sakinleri yönetimi almak için bir dernek kurunca, iddiaya göre beraberindeki 30 adamla birlikte dernek toplantısını basarak, yöneticilerini darp etti. Ağaoğlu'nun toplantının yapıldığını haber alınca siteye helikopteriyle geldiği belirtildi. Ağaoğlu yaptığı açıklamada, "S. git dedim. Ama şiddet iddiaları yalan” dedi. Söz konusu site, mizahçıların da ilgisini çeken, Ağaoğlu'nun bizzat kendisinin oynadığı TV reklamlarıyla satışa çıkarılmıştı. Ağaoğlu o reklamlarda, "Yaptım olacak" diyordu.

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun Başakşehir'de inşa ettiği ve TV reklamlarında bizzat kendisi oynayarak "Yaptım olacak!" diyerek satışa çıkardığı sitede yaşananlar, tanıtımda anlatılanların tersi yönde gelişti. Kendisinin oynadığı TV reklamında, "Herkes kaliteli bir evde oturmayı hak ediyor. Burada havuzlar olacak, bir tanesi tam 130 metre. Burada meydan var, mağazalar, var, her şey var. Burada hayat var" dediği sitenin sakinleri, geçici yönetimden memnun olmayıp da bir dernek kurunca, iddiaya göre, Ali Ağaoğlu'nun hışmına uğradı.
Başakşehir'deki My World Europe Sitesi sakinleri, Ağaoğlu'nun atadığı iddia edilen geçici yönetiminden memnun olmadıkları gerekçesiyle, My World Europe Sitesi Sakinleri Kalkınma ve Dayanışma Derneği'ni kurdu. İddiaya göre, derneğin toplantısının yapıldığı site içerisindeki yere helikopterle gelen Ağaoğlu, burada dernek yöneticileri ile tartıştı. Yaşanan tartışma sırasında dernek yöneticisi, Ağaoğlu tarafından hakarete uğradığını ve darp edildiğini idda ederek şikayetçi oldu.
Olay anında çekildiği iddia edilen videoyu da BirGün Gazetesi yayımladı. Ali Ağaoğlu’nun küfürler ettiği ve “sitenin huzurunu bozdurmam. Beğenmeyen alsın parasını gitsin” dediği iddia edilen olay sırasında söylediği ''Beğenmeyen parasını alsın, çeksin gitsin. İki tane zibidi, o… çocuğu sebeplenecek diye buranın huzurunu bozdurmam. Burada Ağaoğlu yazıyor'' sözleri videoya yansıdı.

"Sitemiz bizimdir bizim kalacak"
Akşam saatlerinde site içindeki meydanda toplanan 300 kişilik grup ise, yaşananları protesto etti. Grup, "Sitemiz bizimdir bizim kalacak", "Baskıya karşı omuz omuza" slogan attı. Bir süre site içerisinde ellerinde pankartlarla alkışlar eşliğinde yürüdükten sonra protesto eylemini sonlandırdı.
Ağaoğlu tarafından darp edildiğini iddia eden My World Europe Sitesi Sakinleri Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı avukat Müslüm Erçetin, “Yaşadığımız site 3 bin konutluk Ağaoğlu tarafından yapılmış bir site. İki yıldır oturuyoruz ve Ali Ağaoğlu tarafından atanan yöneticiler burayı yönetiyor. Aylık 1 milyon liralık bütçesi var. Atanmış bu yönetim, hiçbir denetime tabi olmadan bu paraları harcıyor. Beklediğimiz hizmetleri vermedikleri için bu derneği kurduk. Yasal sınırlar içerisinde mücadele başlattık. Biz Ağaoğlu'na kat mülkiyeti kanununun gereğini yapın dedik. Geçici yönetimin 1 yıllık süresi vardır ve bu süre dolduktan sonra seçim yapılması gerekir. Seçilen yöneticilerin yönetmesi gerekir. Burada çok büyük paralar döndüğü için buna yanaşmadılar. Bugün noter getirdik. Noter üyelerin avukata vekalet için üyelerin imzalarını alacaktı ve dava açılacaktı. Sabah 09.30'da toplantıya başladık. Biz toplantıdayken Ali Ağaoğlu'nun siteye helikopterle geldiğini öğrendik. Bir süre sonra en önde Ali Ağaoğlu olmak üzere 30 kişilik grup buraya saldırı yaptı. Bunların hepsi site güvenlik kameralarına kayıtlıdır. En önde Ali Ağaoğlu kapıyı tekmelediler. Direkt küfürle başladı. Yüzüme yumruk attı. Bizzat Ali Ağaoğlu tarafından yüzüme yumruk atıldı. Sonra yanındakilerle birlikte sürükleyerek odadan dışarı attılar. Aramam üzerine polis geldi. Şikayetçi olduk. Hukuki süreç başlamıştır. Bundan sonra mahkemede hesabını soracağız. Dernek içindeki resmi kayıtlarımızı aldılar. Masalar sandalyeler yerlerde, Bize ait resmi binanın anahtarını değiştirmişler. Biz bundan şikayetçi olunca suç olduğunu anladılar ve yeni anahtarı getirdiler, biz almadık savcılığa götürün dedik" dedi.

"Ali Ağaoğlu gibi birisinden böyle bir şey beklemezdik"
Olay sırasından yaşadıklarını anlatan site sakinlerinden Tuncay İnceci ise, “Biz dernekte noter huzurunda imza topluyorduk. Biz konuşmak için geldiğini düşünürken bir anda küfür etti. Dernek başkanımızı darp ettiler. Halen şoktayız. Ali Ağaoğlu gibi birisinden böyle bir şey beklemezdik" ifadelerini kullandı.

 Ağaoğlu'ndan açıklama: "S... git dedim"
İddialarla ilgili Hürriyet Dünyası'na konuşan Ali Ağaoğlu,  “Ben tüm sitelerimi gezip bilgi alırım. My World Europe’yi de gezdiğim doğru. Gezi sırasında biri site ile ilgili asılsız iddialarda bulunup, saçmaladı. Ben de s. git dedim. Ama şiddet iddiaları yalan” dedi. Projesine helikopter ile gittiğini doğrulayan Ali Ağaoğlu, İstanbul içindeki ulaşımda helikopteri tercih ettiğini dile getirdi. 

cnntürk

YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
Misafir 17 Nisan 2015 Cuma 13:51

yeni türkiyenin güzide müteahhidi.ali bey,cengiz bey,olumsuz bişey yaparlarmı hiç.komplodur komplo.

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YSK Başkanı Ali EM Turktime'a Konuştu
28 Ocak 2010 tarihinde Yüksek Seçim Kurulu Başkanı (YSK) olan Ali Em geçen ...
A.Ü. Z.F. Dekanı Çolak Turktime'a Konuştu TV'lerdeki Bal Reklamları Hayvansız Mandıralarda Kaşar Üretmeye Benziyor!
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çolak Turktime’ı ...
Tayyar: Muhafazakâr Değilim… Ahmet Hakan Oynak… Gül Denge, Erdoğan Gönül Adamı!
Ergenekon’da ağababalar dışarıda, soruşturma zenciler üzerinden yürütülüyor… ...
 
General Dostum Turktime’a Konuştu: Taliban Güçlendi Ama Onları Ben Yok Ederim!
Hamid Karzai ile ittifak kurup seçimlere girmek için Afganistan’a dönen ...
E.Albay Türemen: Karadayı Darbe Konseptine Uymayan Subayları Ankara’dan Uzaklaştırdı!
Karadayı darbe hazırlığı için subayları nasıl fişledi? Darbe konusunda ...
Büyük Yangından Önceki Son Röportajı Turktime Yaptı… Özbey: İstanbul Kötü Yönetiliyor!
Birkaç gün önce yanarak kül olan Avrupa’nın en büyük gösteri merkezi İstanbul ...
 
Adnan Oktar Turktime’a Konuştu: Said-İ Nursi'yi Atatürk Konusunda Yanılttılar!
Evrim teorisine karşı onlarca eseri, şatafatlı hayatı ve ilginç çıkışlarıyla ...
Erhan Göksel: Teslim Bayrağı Çeken Büyükanıt Divan-ı Harp’te Yargılanmalı!
Sınır ötesi harekat yapıldığı zaman aslında sanıldığı gibi bir harekat ...
Fatih Karaca: Tuncay Özkan Grubun’dan Kimseyi İşten Atmadık, Kendileri Ayrıldı...
Aralarında Kanaltürk ve Bugün Gazetesi'nin de bulunduğu Koza-İpek Medya ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
süper lig
abd
Ukrayna
Afganistan
Çankaya Köşkü
madenci
mülteci
Barack Obama
harç