E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

2. El Arabalar - Sahibinden.com Sitesinden En Çok Satan 2. El Sahibinden Araba İlanlarını Duyurdu 

Sahibinden.com ikinci el araba ilanlarında en çok satan modelleri duyurdu. Sahibinden satılık araçlar arasında en çabuk satılan araçlar için yapılan araştırma da ilginç sonuçlar ortaya çıktı. İşte Sahibinden satılık araç ilanları arasında başı çeken sahibinden.com adresinin göz bebeği markalar..

23.10.2014 - 13:23
2. El Arabalar - Sahibinden.com Sitesinden En Çok Satan 2. El Sahibinden Araba İlanlarını Duyurdu

Sahibinden.com Türkiye'nin en çok ziyaret edilen sitesi olma gururunu yaşamatadır. Öyle ki sahibinden.com Türkiye'nin en büyük ilan sitesi olamakla beraber sahibinden araba, sahibindenotomobil satış ilanlarında da lider durumda. Sahibinden.com ikinci el araba ilanlarında en çok satan modelleri duyurdu..

Sahibinden satılık araçlar arasında en çabuk satılan araçlar için yapılan araştırma da ilginç sonuçlar ortaya çıktı. İşteSahibinden satılık araç ilanları arasında başı çeken sahibinden.com adresinin göz bebeği markalar..

Sahibinden bu otomobiller kapış kapış, Sahibinden en çok satılan araba markası belli oldu.. Türkiye’nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com’a verilen ilanlarla ilgili çok ilginç veriler ortaya çıktı.

Peki sahibinden en fazla satılan markalar bakın neler?
Sahibinden.com’da peynir ekmek gibi satılan markalar belli oldu. Türkiye’nin en büyük ilan sitesisahibinden.com’a verilen ilanlarla ilgili çok ilginç veriler ortaya çıktı. sahibinden.com’da ilk üç ayda 300 bin’in üzerinde vasıta satıldı ya da kiralandı. Türkiye’nin en büyük pazar yeri sahibinden.com, 2013’ün ilk üç aylık sahibinden “vasıta” verilerini açıkladı.

Verilere göre yılın 1. çeyreğinde her 23 saniyede sahibinden 1, saatte sahibinden 160 ve günde sahibinden 3 bin 859 adet vasıta satıldı veya kiralandı. Sahibinden en çok tercih edilen marka iseRenault oldu.

Ayda 3 milyarı aşkın sayfa görüntülemesi ile Türkiye’nin en çok ziyaret edilen e-ticaret sitelerinden sahibinden.com’da, 2013’ün ilk üç ayında satılan veya kiralanan vasıta sayısı, geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 17 artış gösterdi. Bu dönem içinde sahibinden.com aracılığıyla 347 bin 373 adet vasıta yeni kullanıcılarıyla buluştu. İlan sayısında da 2013 yılı Ocak-Şubat ve Mart aylarında geçtiğimiz yıla oranla yüzde 26 büyümeyle toplam 1 milyon 887 bin 642 adet vasıta ilanının girildiği sahibinden.com’da, her 23 saniyede 1, saatte 160 ve günde 3 bin 859 adet vasıta satıldı veya kiralandı.

En çok Renault, en hızlı Hyundai satılıyor
Sahibindex 2013 ilk üç ayını kapsayan “vasıta” verilerine göre, ilan giriş tarihinden bağımsız olarak en çok satılan marka 34 bin 300 adet ile Renault oldu. Renault’u sırasıyla Fiat, Opel ve Volkswagen takip etti. Hyundai ise ortalama 7 gün ile en hızlı satışı gerçekleşen otomobil markası oldu.
En çok satılan model Ford Focus
sahibinden.com aracılığıyla 2013’ün ilk çeyreğinde en çok satılan model ortalama 28 bin 500 TL ile Ford Focus oldu. Ford Focus’u, ortalama 23 bin 500 TL ile Renault Megane, ortalama 24 bin 500 TL ile Opel Astra ve 23 bin 100 TL ile Toyota Corolla izledi.

2013’ün 1. çeyreğinde de beyaz renkli manuel araçları tercih ettik
Sahibindex verilerine göre 2013 Ocak-Şubat-Mart aylarında, 2011, 2010 ve 2004 model, beyaz renkli, yakıt tipi benzin ve Lpg araçlar tercih edildi. Yüzde 78 oranla manuel vites, yüzde 57 oranla da Sedan kasa araçlar en çok aranan özelliklerde ilk sırada yer aldı.

Sahibinden genel bilgi:
sahibinden.com, gayrimenkul, vasıta, alışveriş ürünleri ve hizmetler gibi birçok kategoride ilan ve e-ticaret işlemlerinin yapıldığı online bir platformdur. Üyelik ve ilan listelemek ücretsizdir.

90’lı yılların sonlarında Türkiye'deki İnternet girişimciliği henüz gelişmeye başlarken ilanlar geleneksel medyada özellikle de günlük gazeteler gibi mecralarda yayınlanıyordu. Bu dönemdesahibinden.com’un kurucusu ve Aksoy Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Taner Aksoy, 1999 yılında İnternet üzerinden satıcılara görsel unsurlar da içeren detaylı ilan verme olanağı sağlayan, diğer yandan alıcılar için ilanların kolay aranmasını sağlayan bir site fikrini oluşturdu. Sonuç olarak sahibinden.com, 2000 yılında 2.700 ilanla yayın hayatına başladı.

Aralık 2010 itibariyle, vasıta, cep telefonu, gayrimenkul ve ayakkabı gibi birçok farklı kategoriden oluşan ilan ağında 2.000.000 ilan bulunmaktadır. 2009 yılında Türkiye’deki 5 bölge müdürlüğü olan Ankara, İzmir, Antalya, Trabzon ve Adana’daki ofisleri açılmıştır. Merkezi İstanbul'da bulunmaktadır. sahibinden.com hâlen Aksoy Group bünyesindedir.

sahibinden.com 2009 Altın Örümcek Web Ödülleri' nde “En İyi E-ticaret” ve “En İyi Seri İlan” kategorilerinde ödüle layık görülmüştür. 2010'da, Deloitte Fast50 sıralamasında, 5 yılda #00'lük büyümesiyle Türkiye'nin en hızlı büyüyen 3. teknoloji şirketi olarak gösterilmiştir.Ipsos KMG tarafından yapılan 2010 yılının Dijital Lovemarkları Araştırması'na göre sahibinden.com, Türkiye'de en çok sevilen otomotiv sitesi, en çok sevilen emlak sitesi, ve en çok sevilen ikinci el ürün sitesi olarak belirlendi. 2009 yılında Türkiye'de BRNDTRX tarafından yapılan bir araştırmaya göre sahibinden.com, en çok beğenilen gayrimenkul sitesi, en çok güven uyandıran gayrimenkul sitesi ve ilk akla gelen gayrimenkul sitesidir. Crenvo araştırmasına göre ise, 2009 yılında Türkiye'de, kullanıcıların R’si seri ilanlar sitesi olarak sahibinden.com’u tercih ettiğini belirtti. sahibinden.com 2009 yılında “En İyi e-Ticaret Sitesi" ve "En İyi Seri İlan Sitesi" seçilerek Altın Örümcek ödüllerini de kazandı.

Haberazim
 

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YSK Başkanı Ali EM Turktime'a Konuştu
28 Ocak 2010 tarihinde Yüksek Seçim Kurulu Başkanı (YSK) olan Ali Em geçen ...
A.Ü. Z.F. Dekanı Çolak Turktime'a Konuştu TV'lerdeki Bal Reklamları Hayvansız Mandıralarda Kaşar Üretmeye Benziyor!
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çolak Turktime’ı ...
Tayyar: Muhafazakâr Değilim… Ahmet Hakan Oynak… Gül Denge, Erdoğan Gönül Adamı!
Ergenekon’da ağababalar dışarıda, soruşturma zenciler üzerinden yürütülüyor… ...
 
General Dostum Turktime’a Konuştu: Taliban Güçlendi Ama Onları Ben Yok Ederim!
Hamid Karzai ile ittifak kurup seçimlere girmek için Afganistan’a dönen ...
E.Albay Türemen: Karadayı Darbe Konseptine Uymayan Subayları Ankara’dan Uzaklaştırdı!
Karadayı darbe hazırlığı için subayları nasıl fişledi? Darbe konusunda ...
Büyük Yangından Önceki Son Röportajı Turktime Yaptı… Özbey: İstanbul Kötü Yönetiliyor!
Birkaç gün önce yanarak kül olan Avrupa’nın en büyük gösteri merkezi İstanbul ...
 
Adnan Oktar Turktime’a Konuştu: Said-İ Nursi'yi Atatürk Konusunda Yanılttılar!
Evrim teorisine karşı onlarca eseri, şatafatlı hayatı ve ilginç çıkışlarıyla ...
Erhan Göksel: Teslim Bayrağı Çeken Büyükanıt Divan-ı Harp’te Yargılanmalı!
Sınır ötesi harekat yapıldığı zaman aslında sanıldığı gibi bir harekat ...
Fatih Karaca: Tuncay Özkan Grubun’dan Kimseyi İşten Atmadık, Kendileri Ayrıldı...
Aralarında Kanaltürk ve Bugün Gazetesi'nin de bulunduğu Koza-İpek Medya ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Beyaz Saray
Serdar Ortaç
Kuzey Kore
film
İstihdam
konuk oyuncu
Ahmet Kaya
Emre Belözoğlu
hdp