E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

'Hayır diyenler için siyasi bir müze kuracağız' 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun"Örtülü bir darbedir 15 Temmuz' ifadesine ilişkin "Sen şehitlerimize bu hakaret yetkisini nereden buldun? Örtülü darbe ise zerre kadar haysiyetin varsa, zerre kadar şahsiyetin varsa çık, dosyalarını ortaya koy" ifadelerini kullandı.

5.04.2017 - 12:35
 Hayır diyenler için siyasi bir müze kuracağız

37. Muhtarlar Toplantı'sında konuşan Erdoğan şunları söyledi:

'Kontrollü darbe' iddiasını yineleyen Kılıçdaroğlu'ndan 4 madde
(CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na) Şu ifadeye bak, 'Örtülü bir darbedir 15 Temmuz' diyor. Sen şehitlerimize bu hakaret yetkisini nereden buldun? Örtülü darbe ise zerre kadar haysiyetin varsa, zerre kadar şahsiyetin varsa çık, dosyalarını ortaya koy. Biz de gereğini yapalım. Siyasi hayatımda ne aldanan oldum, ne aldatan oldum. Bundan sonra da ne aldanan olacağız, ne de aldatan olacağız.

Örtülü darbe girişimi diyorsun, ben o gece geç saatlerde Yeşilköy'e indiğimde, Atatürk Havalimanında orada binlerce kardeşim çağrıya uymuş, oraya gelmişti. Dediler ki yanılmıyorsam saat 11.30 gibi ise 'Kılıçdaroğlu geldi ve ayrıldı.' Niye ayrıldın oradan? Sonra öğrendik ki Bakırköy Belediye Başkanının evine gitmiş. Milletin arasında kalsaydın ya. Hani önceden diyordun ki 'Darbe olduğunda ilk defa tankın üzerine ben çıkarım' diyordun. Hani tanklar oradaydı, sen neredeydin? Bu iş lafla olmaz, bu iş yürekle olur, yürekle.

(CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un sözleri) Çıkıyor bir milletvekili, 'Evet' diyenleri denize dökmekten söz ediyor. Kimsin sen, önce haddini bil. Seni Samsun'a sokmazlar, Amasya'ya sokmazlar! Haddini bil, bu millet Yunan mı ya! Senin ayakta durmaya mecalin var mı? 

'Hayır' diyenler için sembolik bir siyasi müze kuracağız.

Genel Başkanları çıkıyor konuşuyor, 'Doğru bulmam.' 'Doğru bulmam' deme, hemen sen kesin ihraç talebiyle bu adamı at. Atamıyorsan bu CHP gider. Bunun adı bölücülüktür, bu ülkeyi parçalamaktır.

Bakın 34 yaşındaki Sabri kardeşimin üzerinden iki kere tank geçti. Sabri mi, Kılıçdaroğlu mu? Sabri Sabri… Mesele bu…

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Gazi Mustafa Kemal'e niye ihanet ediyorsun?
Ana muhalefetin başındaki zat geçenlerde bir konuşma yapıyor '17 Nisan'da muhtarlıkları bu cumhurbaşkanı kapatabilir' diyor. Değerli kardeşlerim inanın böyle bir yalan makinesi ben görmedim. Muhtarların nasıl seçildiğini bile bilmiyor. Tayyip Erdoğan nasıl seçildiyse muhtar da öyle seçiliyor. Beni de millet seçti sizleri de millet. Diyor ki 'Bir kararname çıkarır ve sizleri kapatır.' Muhtarlar kararname ile gelmedi ki yasal düzenleme ile geldi. Yasal düzenleme ile gelen yasal düzenleme ile gider. O yasal düzenlemenin de bağlı olduğu anayasa. Muhtar deyip geçmeyin, adı üzerinde muh-tar. Ama ne yazık ki muhtarı bu beyefendi hafife alıyor.


(Kılıçdaroğlu'na) 'Lokantaları kapatacak' diyor. Lokanta ile cumhurbaşkanının ne işi var? Böyle bir merci varsa belediyelerdir. Sayın Kılıçdaroğlu bunu da öğren. Ben belediye başkanlığı yaptım bu işleri çok iyi bilirim. Kim ne iş yapar haberi yok. Demokrasilerde muhalefet çok önemli. Muhalefet akıllı muhalefet yaparsa iktidara güç katar ama muhalefet muhalefeti doğru yapmazsa hem kendi hem ülke kaybeder.
(Kılıçdaroğlu'nun ses kaydını dinlettikten sonra) Ne anladınız?

1991'den beri güçlü hükümetlerle yönetilseydik kişi başına gelirimiz 11 bin dolar değil, 22 bin dolar olacaktı.

Batı bize hayran olmaya başladı. İstanbul Boğazı'nın üzerine dizdik ya… Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü, 4 gidiş, 4 geliş, ortasında da hızlı tren. Tuttuk, denizin altına da Marmaray'ı yaptık. Bizim dedemiz Fatih, karadan Haliç'e indirdi kadırgaları. Biz de torunları olarak denizin altından yapalım dedik. Otomobilleri de denizin altından indirelim dedik, Avrasya'yı yaptık. Osmangazi Köprüsü'nü yaptık. Çanakkele Köprüsü'nün temelini attık. Bu milleti çok ezdiler. 

Bu milletin şanlı bir geçmişi var. Biz de bu şanlı geçmişe yeniden döndü.

Ben biliyorsunuz sigara düşmanıyım. Sigarayı bırakma kampanyalarını muhtarların yürütmesi lazım. Nargile falan hepsini defedin.

Muhtarların Sosyal Güvenlik Kurumu primlerinin karşılanması lazım. Primleri devlet tarafından karşılanacak. 

PYD, MYD hiçbiri bize komşu olamaz. Bunların hepsi Türkiye'nin buralardaki düşmanıdır.

Türm güvenlik korucularımızı sigortalı hale getiriyoruz. Primler İçişleri Bakanlığı tarafından ödenecek.



Sputnik

YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
Misafir 5 Nisan 2017 Çarşamba 14:24

İŞTE YURT GAZETESİNDEN SİLİNEN O HABER ERDOĞAN’A RAĞMEN FETO’CULAR KORUNUYOR MU? Türkiye’nin en büyük 100 işletmesinden biri olan Kayseri Şeker Fabrikası’nda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Boğazlıyan başta olmak üzere birçok yerde işletme ve ortakları olan Kayseri Şeker, bir süredir FETÖ tartışmaları ile gündemde. Kayseri Şeker’de Genel Müdür Levent Benli, FETÖ’ye kaynak aktarmaktan tutuklanırken, gelişmelerden 1. derece sorumlu ve aynı zamanda Levent Benli’nin amiri olan Hüseyin Akay’ın etrafındaki siyasi zırh, Kayseri’de gündemin bir numaralı tartışma konusu. Kayseri’de yerel yayın yapan günlü gazete Kayseri Deniz Postası, 25 Ağustos 2016 tarihli yayınında, AKP Gurup Başkan Vekili Mustafa Elitaş’ı Kayseri Adliyesi’ne makam arabası ile giriş yaparken yakalamış, Elitaş’ın ziyareti sonrasında da 20 FETÖ elemanının serbest bırakıldığını iddia etmişti. YURT’a gelen bilgilere göre akıl almaz iddialar bunlarla da sınırlı değil. Kısa süre önce Kayseri Şeker’e Yozgat Polisi’nin düzenlediği FETÖ/PDY operasyonu çerçevesinde gözaltına alınan 6 kişiden 3’ü tutuklanmıştı. Yozgat Emniyet Müdürlüğü tarafından Kayseri Şeker Fabrikası Boğazlıyan entegre tesislerinde usulsüzlük yaptıkları, himmet adı altında çalışanlardan para topladıkları, FETÖ’ye sistematik şekilde finansman sağladıkları, Fethullah Gülen terör örgütüne mensup kişileri terfi sınavlarında kayırarak yüksek mevkilere terfi ettirdikleri ve örgüte bağlı olmayan kişilere psikolojik baskı uygulayarak istifaya zorlayıp iş akitlerinin feshedilmesine neden oldukları iddiasıyla gözaltına alınan; 2 hafta önce görevden ayrılan Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Üyesi ve eski Genel Müdürü Levent Benli, yardımcıları Mehmet Özoğul ve Boğazlıyan Entegre Tesisi Müdürü Bilal Karaköse tutuklandı. Akay’ı kim koruyor? Tüm bu gelişmeler yaşanırken, Kayseri Şeker’in Başkanı hakkında tanıkların ciddi iddiaları kayıtlara geçmesine rağmen ifadesi dahi alınamayan Hüseyin Akay’ın etrafında oluşan siyasi zırh Kayseri’yi karıştırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “FETÖ ile mücadele torpilsiz ve kayıtsız şartsız olacak” sözlerine rağmen binlerce emekçi ve devletin hissedar olduğu Kayseri Şeker’deki ilginç gelişmeler özellikle Kayserili siyasiler ve çiftçiler tarafından tepkiyle karşılanıyor. “Hüseyin Akay’ı kim koruyor?” sorusu Kayserililerin en önemli tartışma konusu. İŞTE YURT GAZETESİ’NİN MANŞETTEN VERMESİNE RAĞMEN SONRADAN SİLDİĞİ O LİNKİN ÖNBELLEĞİ: http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/kayseride-neler-oluyor-h11595.html

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan 8 kanuna onay
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8 kanunu onaylayarak yayımlanmak üzere Başbakanlık'a gönderdi.
HDP'nin referandum şarkısı yasaklandı
HDP'nin referandum şarkısı 'Bejin Na' Mersin 2. Sulh Ceza Hakimliği'nin ...
'Ben onların dilini iyi bilirim'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir televizyon programında, ...
 
'Halkın hakiki bir demokrasiye ihtiyacı var'
CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, "Türkiye'nin tek ihtiyacı ...
'Sen tanısan ne olur, tanımasan ne olur'
Başbakan Binali Yıldırım, "Kılıçdaroğlu ne dedi, 'Bu anayasaya değişikliğine ...
Kılıçdaroğlu'dan çok konuşulacak FETÖ iddiası
CHP lideri Kılıçdaroğlu, çok konuşulacak bir iddiada bulundu. CHP lideri, ...
 
'Terör kuşağına geçit vermeyeceğiz'
MHP Genel Başkanı Bahçeli "Sınırlarımızın ötesinde oluşturulmak istenilen ...
Soylu bilançoyu açıkladı
İçişleri Bakanı Soylu, bugüne kadar terör örgütleri FETÖ ve PKK'ya yönelik ...
'Evet çıkacak, Kandil bitecek'
Başbakan Yıldırım, "Tam bir ittifak, şer ittifakı var. Kandil oradan bas ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
galatasaray
moskova
fatih terim
Euro
Jose Mourinho
konuk oyuncu
Ferit Şahenk
Danimarka
2022 Dünya Kupası