E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

'Bunların yeri cehennemdir' 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı saldırısını büyük ihtimalle DAEŞ'in yaptığını belirterek, "Bunların İslam'la alakası yok, bunların yeri cehennemdir, bu dünyada bir kişiyi öldüren tüm alemi öldürmüş gibidir" dedi.

1.07.2016 - 17:03
 Bunların yeri cehennemdir

İSTANBUL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ'ın anne ve babası adına yaptırılan Küçükçekmece'deki Fethiye-Hasan Gümüşdağ Camisi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Erdoğan, "Her geçen gün daha ileriye gidiyoruz, daha ileriye gideceğiz. Zira muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak lafla olmaz. Üreterek olur, yatırımlarla olur, altyapısıyla olur, üst yapısıyla olur." diye konuştu.

Osmangazi Köprüsü'nün açılış törenine değinen Erdoğan, "Bu Osmangazi Köprüsü şu anda dünyada 4 numara. 26 Ağustos'ta Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü açacağız. O ise dünyada 1 numara. Niye? Çünkü bu millete bunlar yakışır" diye konuştu.

Osmangazi Köprüsü'nden gişeden gişeye 6 dakikada geçileceğini kaydeden Erdoğan, köprünün bölgedeki trafik sıkışıklığını azaltacağını dile getirdi.

Bayram sonuna kadar köprüden geçişlerin ücretsiz olacağını ifade eden Erdoğan, "İnşallah yıl sonu itibarıyla köprümüzün Bursa'ya kadar olan bağlantısı da bitecek ve böylece Bursa'ya 'non-stop' gidebilme imkanı var. Her geçen gün daha ileriye gidiyoruz, daha ileriye gideceğiz. Zira, muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak lafla olmaz, üreterek olur, yatırımlarla olur, altyapısıyla olur, üst yapısıyla olur." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Küçükçekmece'de inşaatı tamamlanan Fethiye Hasan Gümüşdağ Camisinin açılışını gerçekleştirdi. Cuma namazınıda camide kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan cami açılışının ardından vatandaşlara hitap etti. Foto Muhabiri: Onur Çoban

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Küçükçekmece'de inşaatı tamamlanan Fethiye Hasan Gümüşdağ Camisinin açılışını gerçekleştirdi. Cuma namazınıda camide kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan cami açılışının ardından vatandaşlara hitap etti. Foto Muhabiri: Onur ÇobanCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Küçükçekmece'de inşaatı tamamlanan Fethiye Hasan Gümüşdağ Camisinin açılışını gerçekleştirdi. Cuma namazınıda camide kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan cami açılışının ardından vatandaşlara hitap etti. Foto Muhabiri: Onur Çoban

"İstanbul'u hep birlikte çok daha iyi günlere taşıyacağız" 
İstanbul'un o günlerden bugüne büyük ilerleme kaydettiğini vurgulayan Erdoğan, şöyle dedi:

"Şimdi gerek belediye başkanımız gerek ilçe belediye başkanlarımız büyük bir dayanışma içinde hamdolsun İstanbulumuzu çok daha iyi günlere taşıyorlar, hep birlikte taşıyacağız. Çünkü İstanbul sıradan bir şehir değil, İstanbul müstesna bir şehir. Dünyanın gözdesi bir şehir. 'Ana gibi yar olmaz, İstanbul gibi diyar olmaz', 'Güleni şöyle dursun ağlayanı bahtiyar.'... Öyleyse İstanbul için hep birlikte elimizden geleni yapacağız ama İstanbul'a çok yanlışlar yaptık, onu da söyleyeyim. Ucube inşaatlar yaptık. Bu ucube inşaatlarla maalesef İstanbulumuzun o güzelliğine bizler yanlışlık yaptık. İşte şimdi birçok yerlerde diyoruz ki kentsel dönüşüm yapalım, diyorlar ki 'yok'. Yapmayın etmeyin, gelin bunu yapalım."

Kentte itfaiye aracının giremediği yerler bulunduğunu kaydeden Erdoğan, "Allah göstermesin bir deprem olsa o depreme dayanıklılığı olmayan binalar var. Bunları şimdiden yıkalım ki depreme dayanıklı binalar olsun. Ne yazık ki bu konuda bir dirençle karşı karşıyayız. Gelin bize yardımcı olun. Bu kentsel dönüşümleri yapalım. Ben cumhurbaşkanınız olarak bunu söylüyorum. Dost acı söyler ama gerçeği söylemem lazım, bunu söylüyorum. İstanbulumuzun güzelliğine gölge düşürmeyelim." dedi.



"Huzurlu günlerimiz yakındır" 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı'nın hüzünle, acılar içinde kutlanacağını ifade ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Şehitlerimiz var. Ama şunu da bilin ki şehitlerimizin kanını da yerde bırakmıyoruz. Bir şehit gömüyoruz ama 10 tane teröristi de indiriyoruz. Bunu da bilin. Rabbim ne buyuruyor; 'Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyiniz, onlar diridirler ama siz göremezsiniz.' Peygamberlik makamından sonra en yüce makam orasıdır. Bu mücadelemiz sürecek, sürüyor. İşte son havalimanında olanı görüyorsunuz ve büyük ihtimalle DAEŞ olduğu ortada. Bunlar, İslam adına böyle bir şeyi yaptıklarını söylüyor. Bunların İslam'la filan alakası yok. Bunların yeri cehennemdir. Çünkü bu dünyada bir kişiyi öldüren tüm alemi öldürmüş gibidir. Bu insanlar günahsız, çocuk, kadın, yaşlı... Bir yolculuk yapıyorlar, hiçbir şeyden haberleri yok ve ölümle karşı karşıya kalıyorlar. Buna hakkınız yok."

Havalimanında ölenlere rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Erdoğan, "Temennim odur ki bu mücadelemiz, sona erene kadar devam edecek. Ama şunu biliniz ki terörün ve teröristin dini yoktur, ırkı yoktur, milleti yoktur, vatanı yoktur. Biz bunlara karşı bu mücadeleyi askerimizle, polisimizle, köy korucumuzla beraber veriyoruz, vermeye devam edeceğiz." dedi.,

aa

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YSK Başkanı Ali EM Turktime'a Konuştu
28 Ocak 2010 tarihinde Yüksek Seçim Kurulu Başkanı (YSK) olan Ali Em geçen ...
A.Ü. Z.F. Dekanı Çolak Turktime'a Konuştu TV'lerdeki Bal Reklamları Hayvansız Mandıralarda Kaşar Üretmeye Benziyor!
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çolak Turktime’ı ...
Tayyar: Muhafazakâr Değilim… Ahmet Hakan Oynak… Gül Denge, Erdoğan Gönül Adamı!
Ergenekon’da ağababalar dışarıda, soruşturma zenciler üzerinden yürütülüyor… ...
 
General Dostum Turktime’a Konuştu: Taliban Güçlendi Ama Onları Ben Yok Ederim!
Hamid Karzai ile ittifak kurup seçimlere girmek için Afganistan’a dönen ...
E.Albay Türemen: Karadayı Darbe Konseptine Uymayan Subayları Ankara’dan Uzaklaştırdı!
Karadayı darbe hazırlığı için subayları nasıl fişledi? Darbe konusunda ...
Büyük Yangından Önceki Son Röportajı Turktime Yaptı… Özbey: İstanbul Kötü Yönetiliyor!
Birkaç gün önce yanarak kül olan Avrupa’nın en büyük gösteri merkezi İstanbul ...
 
Adnan Oktar Turktime’a Konuştu: Said-İ Nursi'yi Atatürk Konusunda Yanılttılar!
Evrim teorisine karşı onlarca eseri, şatafatlı hayatı ve ilginç çıkışlarıyla ...
Erhan Göksel: Teslim Bayrağı Çeken Büyükanıt Divan-ı Harp’te Yargılanmalı!
Sınır ötesi harekat yapıldığı zaman aslında sanıldığı gibi bir harekat ...
Fatih Karaca: Tuncay Özkan Grubun’dan Kimseyi İşten Atmadık, Kendileri Ayrıldı...
Aralarında Kanaltürk ve Bugün Gazetesi'nin de bulunduğu Koza-İpek Medya ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
moskova
1. Lig
anap
Edward Snowden
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin
Emine Ülker Tarhan
anayasa mahkemesi
Balıkesirspor
özgecan aslan cinayeti